Etätuki | 029 170 5040 |

Suunnitteluohjelmistot

Uudet sovellukset ja suunnitteluohjelmistot myynnin tueksi

Visuaalista ja helppokäyttöistä suunnittelua

MP-Tietosovellukset kehittävät jatkuvasti uusia ohjelmistoja asiakkaiden kaupankäynnin tueksi. Ohjelmistokehitys lähtee asiakkaamme konkreettisesta tarpeesta helpottaa omien asiakkaidensa arkea. Visuaaliset, helppokäyttöiset ja taustajärjestelmiin integroituvat suunnitteluohjelmistot säästävät aikaa ja rahaa. Suunnitteluohjelmistomme hyödyntävät muun muassa 3D-mallinnoksia sekä joustavia tietokanta- ja rajapintaratkaisuja. Näillä monimutkaisten ja näyttävien tuotekonfiguraattoreiden toteutus on mahdollista. Suunnitteluohjelmistojamme hyödyntävät esimerkiksi keittiö- ja kiintokalustealan tukkuasiakkaamme.

Duuler

Duuler suunniteltiin palvelemaan kaikkia niitä, jotka haluavat suunnitella keittiöitä ja säilytystiloja nopeasti. Oletpa sitten suunnittelija, keittiöitä työksesi rakentava puuseppä tai keittiömyyjä, Duulerin avulla luot ja muokkaat helposti suunnitelmia uudesta keittiöstäsi.

Lue lisää

SinkIT

SinkIT allassuunnitteluohjelmisto auttaa oikean kokoisen ja mallisen altaan valinnassa kohteen tarpeiden mukaisesti. Ohjelmassa on valmiina kaksi allasmallia, jotka ovat tilattavissa asiakkaamme valikoimasta. Ohjelma luo haluamallesi altaalle mittapiirroksen, joka helpottaa tuotteen tilaamista ja asentamista.

Lue lisää

Mirrorcut

Mirrorcutilla suunnittelet kohteeseesi juuri oikean kokoisen mittatilauspeilin. Valikoimasta löytyy useita valmiita malleja led-valoilla ja ilman, joista voit muokata oman peilisi juuri oikeaan kokoon. Suunnitteluohjelmisto kokoaa kaikki tarvittavat komponentit suoraan tilattavaksi valmistajalta ja laskee alustavan hinta-arvion peilille.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Nimi

Yritys

Sähköposti

Puhelin

Miten voimme olla avuksi?