Etätuki | 029 170 5040 |

Meistä yrityksenä

MP-Tietosovellukset on kotimainen ohjelmistoalan yritys, joka on perustettu 1987. Me MP-Tietosovellusten tiimissä olemme asiakkaidemme arjen turvaajia, liiketoiminnan ymmärtäjiä, kinkkisten pulmien ratkaisijoita ja uusien myyntikanavien avaajia.

Välitämme niin asiakkaistamme kuin työkavereistamme. Vastaamme kysymyksiin mahdollisimman pian ja autamme aina parhaamme mukaan. Emme halua olla vain kasvoton yritys, josta ei saa tavoitettua oikeaa ihmistä. Meille on tärkeää tehdä työmme aina ammattitaitoisesti ja huolella. Kerromme rehellisesti, kuinka kannattaa toimia ja mikä on asiakkaidemme toiminnan kannalta järkevin ratkaisu.

Toiminnanohjausjärjestelmämme Matilda on suunniteltu pk-yritysten, kuten tukku- ja maahantuontiliikkeiden tarpeisiin. Matildan integroitavuus muihin liiketoimintaan tukeviin järjestelmiin on huippuluokkaa. Monipuoliset suunnitteluohjelmistomme taas luovat uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan ja myynnin kehittämiseen.

MP-Tietosovellukset Oy on osa HtF-konsernia. Meidät löydät sekä Tampereelta että Seinäjoelta sisaryritystemme kanssa samoista toimitiloista.

Tampereella osoitteemme on Kuoppamäenkatu 10 B ja Seinäjoella Yrittäjäntie 6.

MP Tietosovellukset Oy:ssä toteutettiin 26.05.2021–31.08.2023 välisenä aikana hanke, jonka tarkoituksena oli luoda MP-Tietosovellukset Oy:lle uusi liiketoimintamalli, joka pohjautuu MATILDA-toiminnanohjausjärjestelmän uudistamiseen.

Tarkoituksena on kehittää järjestelmä, joka pystytään toimittamaan kaikille käyttäjilleen päätelaitteesta riippumatta (selainpohjainen SaaS-palvelu ja erilliset applikaatiot) siten, että järjestelmä ohjaa käyttäjän tekemiä päivittäisiä rutiineja ja valintoja ajasta ja paikasta riippumatta.

Tavoitteenasettelussa tavoitteiksi asetettiin, että MP-Tietosovellukset Oy:n ohjelmistojen ansioista asiakasyritysten 1) logistiikkaketjut lyhenevät, 2) materiaalihukka muodostuu mahdollisimman pieneksi, 3) kierrätyskelpoinen materiaali kerätään hyötykäyttöön ja 4) käyttäjäyrityksen tuottavuus kasvaa.