Etätuki | 029 170 5040 |

Duulerilla ammattilainen suunnittelee keittiön käden käänteessä

Duuler helpottaa rakennus- ja kalustealan ammattilaisten arkea. Näppärästä ja ketterästä sovelluksesta on hyötyä kaikille, jotka osallistuvat uuden keittiön rakentamiseen.

Helppokäyttöisyys ja suora yhteys tavarantoimittajiin. Nämä seikat erottavat Duulerin kilpailevista rakennus- ja kalustealan suunnitteluohjelmistoista.

Duulerin avulla esimerkiksi puuseppä, rakennusliikkeen suunnittelija, arkkitehti tai keittiömyyjä voi suunnitella toimivan keittiön helposti ja nopeasti. Sovellus tuottaa myös selkeät listat tarvittavista komponenteista, jotka voi sovelluksen kautta tilata suoraan kotimaisilta kalustealan toimittajilta.

”Ideana on helpottaa asiakkaidemme myyntityötä ja kaupankäyntiä. Duuler säästää keittiömyyjältä tai -suunnittelijalta sekä aikaa että rahaa”, Elina Tiainen MP-Tietosovellukset Oy:stä summaa.

Ohjelmistoyritys MP-Tietosovellukset Oy on osa HTF Groupia, joka on kotimainen rakennus- ja kalusteteollisuuden tarpeiden ympärille rakennettu konserni. Tiaisen mukaan Duuleria lähdettiin kehittämään alan ammattilaisten toiveesta.

Nopeaa suunnittelua ja ketterää muokkausta

Duulerin ytimessä on yksinkertaisuus. Tiaisen mukaan sovellus perustuu valmiisiin konsepteihin, eli esimerkiksi tietyn mallisiin keittiöihin ja kalustekokonaisuuksiin. Niiden avulla keittiön suunnitteleminen käy nopeasti.

Sovelluksessa keittiöön voi valita kaiken tarvittavan, kuten kalusteet, ovet, tasot, vetimet ja paljon muuta. Valinnat piirtyvät suoraan ruudulla olevaan keittiöön. Näin esimerkiksi keittiömyyjä pystyy demonstroimaan asiakkaalleen, miltä tehdyt valinnat näyttävät käytännössä.

”Ja jos asiakas muuttaa mieltään, suunnitelman modifiointi on nopeaa. Samalla päivittyy lista siitä, mitä komponentteja keittiöön tarvitaan ja mitkä ovat niiden kustannukset”, Tiainen selittää.

Duuler on selainpohjainen sovellus, eli se ei vaadi erillistä asennusta. Duulerin käyttäjällä on yhteys kolmen kotimaisen toimijan laajoihin valikoimiin. Helatuotteet tulevat Helatukusta, ovet ja etusarjat Kensalta ja keittiörungot Pattijoen Kalustetekniikalta.

Loistava työkalu asiakaspalvelijan arkeen

Stark Suomi Oy on ollut mukana Duulerin kehittämisessä alusta saakka. Kategoriapäällikkö Karin Lammin mukaan lähtökohtana oli löytää matalan kynnyksen työkalu myyjien työarjen avuksi.

”Duuler on meidän asiakaspalvelumme kannalta loistava työkalu, koska saamme sovelluksesta ulos mittapiirrokset asentajille, tuotelistauksen asiakkaalle sekä tuotelistauksen meidän omilla koodeillamme myyjille, jotta he pystyvät tekemään tarjouksen asiakkaalle.”

Lammin tavoitteena on jalkauttaa Duuler myyjien käyttöön Starkin kaikkiin myymälöihin vuoden 2023 aikana. Hän kehuu sovelluksen helppokäyttöisyyttä sekä ammattitaitoista ja lämminhenkistä yhteistyötä MP-Tietosovellukset Oy:n kanssa.

”He ovat osanneet tulkita meidän tarpeemme tosi hyvin.”

MP-Tietosovellukset Oy:llä on pitkä kokemus toiminnanohjausjärjestelmien ja suunnitteluohjelmien kehittämisessä. Elina Tiaisen mukaan Duuleria kehitetään jatkuvasti entistä paremmaksi asiakaspalautetta kuunnellen.

”Ja HTF Groupin uuden Turun showroomin myötä asiakastapaaminen voidaan nyt järjestää helposti myös Turun keskustaan.”

Tutustu Duuleriin tarkemmin osoitteessa duuler.com

Toivotko asiakastapaamista HTF Groupin Turun showroomissa Käsityöläiskadulla? Ota yhteyttä!
Elina Tiainen / MP-Tietosovellukset Oy: 040 7319 278, elina.tiainen@mp-tietosovellukset.fi

Elina Tiainen Turun showroomissa

Elina Tiaisen mukaan sovellusten käytettävyys ja intuitiivisuus ovat sydämen asioita MP-tietosovellukset Oy:n koodareille.